Čokoláda

 

Kterou vybrat čokoládu? Jak správně temperovat? Proč temperovat? Vše, aby vaše pralinky vyšly přesně, jak potřebujete, najdete zde

Dneska vás naučím báječnou rychlovku, která je trendy na sociálních sítích. Takové rozfoukané čokoládky. Nepotřebujete k tomu formu, jen temperovanou čokoládu a stříkací pistoli. A nějakou skvělou náplň 😉

Po pauze jsem zpět! Než se po létě rozkoukáme a začneme tvořit umělecká díla, je čas doplnit zásoby 😊

Dnes vám povím něco ke skladování. Původně to měla být část online kurzu, ale už se nevešla 😊

A je to tady! Můj online kurz Moderní pralinky bude brzo na světě! Jsem tak nadšená, že Vám to musím oznámit s lehkým předstihem.

Dnes si dáme trochu suché teorie. Spoustě z vás určitě vrtá hlavou, proč vlastně temperovat a proč dodržovat udané teploty. Vždyť jeden dva stupně až tak nic nezmění, ne? Bohužel...

Minule jsme si řekli, že kvůli pralinkám musíme čokoládu temperovat a vysvětlili jsme si temperační křivku. Tak tu teď nebudete potřebovat.