ONLINE KURZ MODERNÍ PRALINKY
Všechno, co jste chtěli o pralinkách vědět, ale báli jste se zeptat.
V mém online kurzu ve spolupráci se Sladkosti s radostí se dozvíte nejen to, jak máte při přípravě dokonale lesklých a lahodných pralinek postupovat, ale hlavně proč to tak dělat. Aby vás při práci s čokoládou už nic nemohlo překvapit.
Osvětlím vám základní postupy a přidám spoustu postřehů nabytých praxí i zahraničními kurzy. Tolik informací na jednom místě nikde jinde nenajdete.
Hnědé pralinky jsou fajn, ale teď jsou v módě zářivé barvy a nápadité vzory. To přesně najdete v mém kurzu - vykouzlíme berušky pro dětské mlsaly, zkusíme vytvořit kontrastní hrany, připravíme se na zimu zamrzlým vzorem a úplní začátečníci si přijdou na své u žíhaných pralinek.
Ze tří různých metod temperací, které vám názorně ukážu a vysvětlím, si vybere opravdu každý. Zkoušíte pralinky, ale pokaždé vyjdou trochu jinak? Někdy je skořápka tenká jako papír a někdy zase moc tlustá? A někdy vám, nevíte proč, praská? Naučím vás, jak to udělat, aby měla pralinka vždycky ideální skořápku. Ani ne moc tlustou, ani ne moc tenkou, a hlavně aby nepraskala.
A co náplně? Budou! Plné chuti a kvalitních surovin. Včetně sušenky, kterou nalijete do pralinek a ona do křupava zatuhne. Nevěříte? Přesvědčte se!
No a na závěr si ukážeme, jak tu fantastickou náplň v pralinkách uzavřít. I tekutou náplň pro případ, že máte rádi pralinky plněné alkoholem.
Jsem úplný začátečník. Je kurz pro mě vhodný?
Jasně! Naučíte se pralinky od A do Z, od péče o formy, přes základní barvení až po několik způsobů temperace, abyste si mohli vybrat, který nejlépe sedí zrovna vám.
Pralinky už dělám a jsem spokojená. Co by mi kurz přinesl?
Zaprvé moderní způsoby barvení, které se jinde nenaučíte. A spolu s tím, jak si doma namíchat barevné kakaové máslo, které bude vidět i na tmavé čokoládě, aniž byste museli podbarvovat. Pak dokonalé náplně včetně exklusivní náplně ovocný cheesecake, kterou najdete jen zde. A taky se dozvíte, jak skončit po vyklopení s čistou formou, kterou už ani nebudete muset umývat.
Poznejte tajemství světových chocolatiers a ohromte svoje okolí s mým online kurzem ještě dnes!
Moc se těším na Vás všechny, kdo do toho se mnou půjdete. Ke kurzu bude i FB skupina, kam se můžete po zakoupení kurzu přidat a zeptat se mě dál na vše, co Vás při práci s čokoládou trápí :-)
ODKAZ NA ONLINE KURZ: https://www.sladkostionline.cz/moderni-pralinky-jednim-tahem-2/