Online kurz PRÁVĚ V PRODEJI
Tak už je to konečně tady! Můj online kurz MODERNÍ PRALINKY JEDNÍM TAHEM je v prodeji!
Slibovaný online kurz, kde se dozvíte všechno potřebné k tomu, abyste zvládli perfektní lesklé pralinky jako nic, je nyní v prodeji na https://www.kurzin.cz/courses/moderni-pralinky/
Do 23. 6. 2021 navíc se slevou 20%, takže dlouho neváhejte ;-)
Všechno, co jste chtěli o pralinkách vědět, ale báli jste se zeptat.
V našem online kurzu se dozvíte nejen to, jak máte při přípravě dokonale lesklých a lahodných pralinek postupovat, ale hlavně proč to tak dělat. Aby vás při práci s čokoládou už nic nemohlo překvapit.
Naše lektorka vám osvětlí základní postupy a přidá spoustu postřehů nabytých praxí i zahraničními kurzy. Tolik informací na jednom místě nikde jinde nenajdete.
Hnědé pralinky jsou fajn, ale teď jsou v módě zářivé barvy a nápadité vzory. To přesně najdete v našem kurzu - vykouzlíme berušky pro dětské mlsaly, zkusíme vytvořit kontrastní hrany, připravíme se na zimu zamrzlým vzorem a úplní začátečníci si přijdou na své u žíhaných pralinek.
Ze tří různých metod temperací, které vám lektorka názorně ukáže a vysvětlí, si vybere opravdu každý. Zkoušíte pralinky, ale pokaždé vyjdou trochu jinak? Někdy je skořápka tenká jako papír a někdy zase moc tlustá? A někdy vám, nevíte proč, praská? S námi se naučíte, jak to udělat, aby měla pralinka vždycky ideální skořápku. Ani ne moc tlustou, ani ne moc tenkou, a hlavně aby nepraskala.
A co náplně? Budou! Plné chuti a kvalitních surovin. Včetně sušenky, kterou nalijete do pralinek a ona do křupava zatuhne. Nevěříte? Přesvědčte se!
No a na závěr si ukážeme, jak tu fantastickou náplň v pralinkách uzavřít. I tekutou náplň pro případ, že máte rádi pralinky plněné alkoholem.
Jsem úplný začátečník. Je kurz pro mě vhodný?
Jasně! Naučíte se pralinky od A do Z, od péče o formy, přes základní barvení až po několik způsobů temperace, abyste si mohli vybrat, který nejlépe sedí zrovna vám.
Pralinky už dělám a jsem spokojená. Co by mi kurz přinesl?
Zaprvé moderní způsoby barvení, které se jinde nenaučíte. A spolu s tím, jak si doma namíchat barevné kakaové máslo, které bude vidět i na tmavé čokoládě, aniž byste museli podbarvovat. Pak dokonalé náplně včetně exklusivní náplně ovocný cheesecake, kterou najdete jen zde. A taky se dozvíte, jak skončit po vyklopení s čistou formou, kterou už ani nebudete muset umývat.
Poznejte tajemství světových chocolatiers a ohromte svoje okolí s naším kurzem ještě dnes!
Moc se těším na Vás všechny, kdo do toho se mnou půjdete. Ke kurzu bude i FB skupina, kam se můžete po zakoupení kurzu přidat a zeptat se mě dál na vše, co Vás při práci s čokoládou trápí :-)