Přilepené kakaové máslo k formě
Dnes si zodpovíme asi nejčastější dotaz. Zůstalo vám barevné máslo přilepené k formě. Proč?
Jak si namíchat barvy? Jak vybrat ty už namíchané? Dál se naučíme základní i pokročilé techniky barvení forem, budeme sledovat trendy a vytvářet umělecká díla :-)
Dnes si zodpovíme asi nejčastější dotaz. Zůstalo vám barevné máslo přilepené k formě. Proč?
Na toto barvení tu byl jeden z prvních požadavků a já si sypu popel na hlavu, že jsem ho zvládla nafotit až teď. Taky je to jeden z posledních příspěvků s fotkou, protože během léta se pralinky kvůli vysoké teplotě a vlhkosti v podstatě dělat nedají (jen pokud si hodně přivstanete 😉).
Celý vesmír se vám vejde do pusy, lahodně se v ní rozplyne a hvězdy explodují úžasnou chutí. No
dobře, teď jsem si trochu zapřeháněla, ale vesmírné pralinky jsou boží :-)
Tuhle techniku miluju. Je příšerně jednoduchá, ale výsledek je perfektní. A přišla jsem na to omylem 😊
Někdy člověk nemá barvy, ale i tak chce zajímavé pralinky. Co s tím? Hmmm...
Dokonale čisté linie, pojďme na ně.
Naučme se puntíky. Krásné, syté, souměrné.
Jednobarevná pralinka - štetec, spray gun, nebo airbrush?
Jako fleky zvládnu sama, to mohla přijít s něčím lepším. Já vím, já vím, ale i tady se nějaká rada šikne 😊
Množí se dotazy, jestli a jak temperovat kakaové máslo. Odpověď zní ano a lehce :-)